Transport

ATT LEVERERA I TID har alltid varit viktigt för Sollefteå Slipservice.

Slipservice. Runt 4000 klingor passerar varje vecka verksamheten och genom ett snillrikt transportsystem kan kunderna räkna med leverans av åtgärdade klingor inom sju dagar.

Att få klingor hämtade och lämnade inom en vecka innebär att kunderna spar pengar. Det krävs färre klingor i omlopp. Det innebär en trygghet och en styrka som gör att allt fler väljer att anlita Sollefteå Slipservice.

Tre turbilar och en jour bil trafikerar vägarna i norr för att ge kunderna service.

– Vi prioriterar fordonen för att de är en viktig del i vår

service till kunderna, säger Daniel Oremo som är fordonsansvarig på Sollefteå Slipservice. Turbilarna kör bland annat till Umeå, Östersund, Härnösand och Sundsvall.

Sammanlagt blir det omkring 400 mil i veckan. Turbilarna går i Norrland men Sollefteå Slipservice anpassar sina transporter efter kundernas behov. Det betyder att en veckas leveranstid gäller i hela Sverige. Och för kunder i sågverken som ligger i området närmast går

det även att ordna speciallösningar.

Vi transporterar klingor/huggstål/fräsar med våra egna bilar fram och tillbaka till kunden på ett tryggt och säkert sätt enligt kundens önskemål.

Vår fordonspark som är modern och håller hög kvalité med miljötänk.

Våra chaufförer lastar alltid godset med yttersta noggrannhet och med säkerhet för att inga transportskador skall uppstå.

Vi arbetar med långsiktiga kundrelationer och ömsesidigt förtroende.

Tillsammans engagerar vi oss och tar ett gemensamt ansvar för de miljömässiga, sociala och ekonomiska effekterna av vår egen verksamhet.